جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
به روغن داغ نمک اضافه نکنید
محققان تاکید میکنند: در هنگام سرخ کردن مواد غذایی در داخل روغن نمک اضافه نکنید، چرا که موجب کاهش نقطه دود روغن شده و سبب ایجاد مواد سمی و سرطانزا میشود.
طبخ غذا باعث کاهش بار میکروبی آن می شود، قابلیت هضم غذا را افزایش می دهد و باعث افزایش دریافت انرژی می شود. بر این اساس، متخصصان علوم غذایی می گویند: گرچه پختن غذا برخی مواد سمی بویژه سم باکتری ها را کاهش می دهد، اما در صورتی که از روش های نادرست طبخ استفاده کنیم ممکن است مواد سمی در مواد غذایی ما ایجاد شوند و به علاوه بخشی از مواد مغذی، بویژه ویتامین های حساس به حرارت و مواد محلول در آب در اثر پخت نادرست غذا از دست می روند.
به گفته این پژوهشگران چربی گوشت ها یا چربی که به گوشت اضافه می کنیم در هنگام کباب کردن تولید آکرولئین می کند که سرطان زاست. اضافه کردن ادویه هایی مثل فلفل و زردچوبه باعث کاهش بار میکروبی غذاهای کبابی می شود. همچنین روغن زیتون به دلیل این که نقطه دود نسبتا پایینی دارد، برای سرخ کردن مناسب نیست و از روغن کنجد نیز بهتر است برای پخت های سطحی و انواع سالاد استفاده کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست