پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
شیخ محمد کاظم کاظمی موموندی هرسینی
جنسیت: مرد
نام پدر: شیخ فرجالله
شهرت علمی و فرهنگی: عالم دینی
شیخ محمد کاظم کاظمی موموندی هرسینی در سال ۱۳۱۳ به عنوان اولین فرزند مرجع تقلید و روحانی نامدار غرب کشور حضرت آیت الله فرج الله موموندی کاظمی دیده به جهان گشود. مقدمات علوم دینی را در محضر پدرگرانقدرش آموخت و در مدارس کرمانشاه نیز آموزش های رسمی را گذراند و پس از آن در حوزه های علمیه قم، نجف اشرف و اصفهان مدارج علوم دینی را طی کرد.
مبارزات سیاسی ایشان در ملی شدن صنعت نفت و به حمایت از دکتر محمد مصدق، موجب تعقیب و بازداشت این روحانی جوان توسط رژیم وقت شد و از اینروی مورد تقدیر قهرمان مبارزه ملی، دکتر مصدق قرار گرفت و بدینگونه همزمان با اهتمام در آموزش و ترویج فرهنگ و ادبیات ایران زمین، در عرصه اجتماع و مبارزه های سیاسی نیز به ایران و فرزندان این سرزمین ادای دین کرد.
روح لطیف و احساس زلال این روحانی سختکوش در آثار خوشنویسی، شعر و ترجمه های ادبی بر جای مانده از او جاری است. ایشان در سال۱۳۵۲ به اصفهان هجرت کرد و با ورود به عرصه دانشگاه، تحصیل و پژوهش و تدریس در رشته ادبیات عرب و الهیات را پی گرفت.
همزمان با شکوفایی نهال انقلاب اسلامی و به فرمان امام خمینی راهبری مبارزه های مردمی در مناطقی از غرب کشور(کرمانشاه و لرستان) را عهده دار شد و در هیاهوی و آشوب های ایجاد شده در روزهای انقلاب، شجاعت و پایمردیش در برابر یاغیان و گردنکشان برای حفظ جان و مال مردم از خاطره و یاد مردم غرب کشور بویژه شهر هرسین زدوده نمی شود. پس از انقلاب به تدریس و تعلیم ادبیات و معارف اسلامی ادامه داد و ساماندهی امور جنگ زدگان در شاهین شهر اصفهان، دغدغه روزهای پر کارش در آغاز جنگ تحمیلی بود.
وی در سال ۱۳۶۲با حکم نخست وزیر وقت، به عنوان مسئول خانه فرهنگ کراچی، راهی پاکستان شد. با علاقه کم نظیری که به فرهنگ ایران و ادب پارسی داشت وظیفه اش را در ترویج زبان و ادبیات پارسی با ایجاد آموزشگاه های متعدد و نشر و ترجمه کتب پارسی در این کشور به انجام رساند.
سال های پایانی زندگی ایشان به تدریس و انجام امور فرهنگی در حاشیه تهران می گذشت و با همتی والا مراکز فرهنگی و هنری شهرستان محروم پاکدشت را بنیان گذاشت. احداث، گشایش و آغاز به کار ۸کتابخانه و فرهنگسرا در این شهرستان، مرهون تلاش بی وقفه این روحانی آزاده است که پس از عمری تلاش فرهنگی و دینی در محرومترین مناطق ایران و جهان سرانجام اسفند ۱۳۸۴به ملکوت حق پیوست و در شهر مقدس قم جسمش آرام گرفت.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست