چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سس گوجه فرنگی با مایکروفر


آرد سفید  :  ۱۵ گرم
آب گوشت  :  ۰.۴ لیتر
کره  :  ۱۵ گرم
پیاز خام خلال شده  :  ۱ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری
سیر  :  ۱ عدد
آب  :   قدری
فلفل  :   قدری
نمک  …

آرد سفید  :  ۱۵ گرم

آب گوشت  :  ۰.۴ لیتر

کره  :  ۱۵ گرم

پیاز خام خلال شده  :  ۱ قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری

سیر  :  ۱ عدد

آب  :   قدری

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

رب گوجه فرنگی را در آب حل کرده با آب گوشت، نمک، فلفل و سیر خرد شده در ظرف بریزید و آرد را به‌تدریج به آن اضافه کرده مرتباً هم بزنید تا آرد کاملا حل شده و گلوله نشود. سپس کره را در یک ظرف اضافه کنید و مدت ۳ دقیقه ظرف را با همان قدرت در مایکروفر قرار دهید ( با پوشش پلاستیکی ظرف را بپوشانید). سپس مایه آماده شده اول را داخل ظرف محتوی پیاز و کره بریزید و مدت ۴ دقیقه در مایکروفر قرار دهید که ۲ دقیقه اول مایکروفر روی قدرت ۵۰% باشد و در این مدت یکبار سس را هم بزنید و ۲ دقیقه دوم مایکروفر را روی قدرت ۱۰۰% قرار دهید و در این مدت هم هر ۱ دقیقه سس را هم بزنید تا کاملاً نرم شود. پس از این مدت ظرف را از مایکروفر بیرون آورید و روی آن جعفری خرد شده بپاشید. بدین ترتیب سس آماده است.