شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
خورش میرزا قاسمی
بادمجان : ۶ عدد
روغن : ۳۰۰ گرم
زردچوبه : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
سیر : ۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
شش بادمجان را بدون اینکه پوستشان را بکنید روی آتش ذغال و یا در تنور پخته و سپس پوستشان را کنده آن را با کارد ساطوری نموده در روغن سرخ کنید.
بعد ۱۰۰ گرم روغن در دیگ ریخته با ۳ الی ۴ قاشق سیر کوبیده و یک پیاز رنده شده سرخ نمائید و زرد چوبه و فلفل و نمک بریزید.
بادمجانها را با مخلوط فوق آمیخته ردیگ را بسته آن را در آتش ملایم بپزید همین که جا افتاد، چهار تخم مرغ را شکسته و آن را خوب هم زده، روی بادمجانها بریزید.
دوباره در دیگ را بگذارید و پس از ده دقیقه آن را کشیده و سر سفره ببرید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
چین سیستان و بلوچستان دولت انتخابات شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی حسن روحانی جنگ دولت سیزدهم نیکا شاکرمی مجلس رهبر انقلاب
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران آتش سوزی هلال احمر سازمان هواشناسی روز معلم پلیس فضای مجازی
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا تورم مسکن بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بازار خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو ارز
صدا و سیما بی بی سی مهران غفوریان تلویزیون ساواک صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران مسعود اسکویی دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
اپل ناسا صاعقه گوگل اینستاگرام عکاسی تلفن همراه
کبد چرب فشار خون چای