پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

آش‌ عروس‌


● مواد لازم‌:
▪ آرد برنج‌:یك‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ اسفناج‌ یا برگ‌ چغندر یا سبزی‌ آش‌:نیم‌ كیلو
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌:نیم‌ كیلو
▪ پیاز:۲ عدد
▪ روغن‌:۲۵۰ گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌:۳ عدد
▪ آبلیمو یا …

مواد لازم‌:

آرد برنج‌:

یك‌ دوم‌ پیمانه‌

اسفناج‌ یا برگ‌ چغندر یا سبزی‌ آش‌:

نیم‌ كیلو

گوشت‌ چرخ‌ كرده‌:

نیم‌ كیلو

پیاز:

۲ عدد

روغن‌:

۲۵۰ گرم‌

تخم‌ مرغ‌:

۳ عدد

آبلیمو یا آب‌ غوره‌ یا آب‌ نارنج‌:

مقداری‌

لپه‌:

یك‌ پیمانه‌

طرز تهیه

پیاز را به‌ صورت‌ خلالهای‌ باریك‌ درآورده‌ و در روغن‌ سرخ‌ می‌كنیم‌، سپس‌ لپه‌ را به‌ همراه‌ ۲ پیمانه‌ آب‌ اضافه‌ كرده‌ و می‌گذاریم‌ تا بجوشد.پس‌ از ۱۰ دقیقه‌ گوشتها را به‌ صورت‌ كوفته‌ ریز (بدون‌ سرخ‌ كردن‌)در آن‌ می‌ریزیم‌، سبزی‌ خرد شده‌ و آرد برنج‌ را كه‌ در كمی‌ آب‌ حل‌ نموده‌ایم‌، به‌ مایه‌ آش‌ اضافه‌ می‌كنیم‌، حرارت‌ را ملایم‌ می‌كنیم‌ تا آش‌ بپزد و كاملا جا بیفتد.در آخر تخم‌ مرغها را با چنگال‌ هم‌ زده‌ و به‌ آش‌ اضافه‌ می‌كنیم‌، با افزودن‌ چاشنی‌، آش‌ را از روی‌ حرارت‌ بر می‌داریم‌ و در ظرف‌ مورد نظر ریخته‌، به‌ دلخواه‌ تزیین‌ می‌كنیم‌.