چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه شکلات صبحانه نوتلا
مواد لازم
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
خامه فرمی 1/3 فنجان
کره 1/3 فنجان
خاک قند 1/2 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکلات تخته ای 50 گرم
فندق خرد شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه: پودر قند و پودر کاکائو را در ظرفی بریزید و کره نرم را به آن اضافه کنید و با میکسر مخلوط کنید تا سفت شود.
شکلات را در حمام بن ماری یا در کتری قرار دهید تا ذوب شود. زرده های تخم مرغ را جداگانه بهم بزنید تا سفید و کشدار شود. تمام مواد را همراه با خامه و فندق با هم مخلوط کرده و ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
حاضر است در : 90 دقیقه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست