جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

میوه را با معده خالی بخورید


میوه را با معده خالی بخورید

در نظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید. تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده و روده تان شود اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود.
دراین …

در نظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید. تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده و روده تان شود اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود.

دراین بین غذاها فاسد و تخمیر و به اسید تبدیل می شود. به محض تماس میوه با غذا و آنزیم های گوارشی درون معده هم حجم غذا شروع به از بین رفتن و فاسدشدن می کند.

پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن وعده های غذایی میل کنید.

شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت می کنند که: هرزمان که هندوانه می خورم، غذا بالا می آید. زمانی که موز می خورم همش حس می کنم باید فورا به دستشویی بروم و غیره.

درحقیقت همه اینها اتفاق نخواهدافتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب می شوند و گاز تولید می کنند و در نتیجه شما بالا می آورید.

سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیرچشم، همه شان اتفاق نخواهدافتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید.

با توجه به تحقیقات دکتر هربرت شلتون، بایستی بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند، چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی می شوند.

اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهیدکرد.

زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید، فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید. میوه های پخته شده را نخورید. چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهیدکرد. تنها مزه شان را دریافت می کنید. پختن، تمام ویتامین ها را از بین می برد.

اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید. چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود.

می توانید برای پاکسازی بدنتان ۳ روز روزه میوه بگیرید

به مدت ۳ روز فقط میوه بخورید و در آخر متعجب می شوید از اینکه دوستانتان به شما می گویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.

کیوی:

میوه کوچک اما بسیار مقوی است. این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین ای و فیبر بوده حجم ویتامین سی این میوه دوبرابر حجم ویتامین سی پرتقال است.

سیب:

روزانه خوردن یک سیب، دکتر را از شما دور می کند اگر چه سبب مقدار کمی ویتامین سی دارد. اما دارای آنتی اکسیدان ها و فلاون هاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هردوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل می بخشند و درنتیجه ریسک مبتلاشدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا می کند.

توت فرنگی:

میوه محافظ توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدان ها را درمیان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگ ها و رادیکال های آزاد محافظت می کند.

پرتقال؛ دارویی شیرین

مصرف روزانه ۲تا ۴ عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را می گیرد ،کلسترول را کم می کند، از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را از بین می برد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.

هندوانه:

بهترین تسکین دهنده تشنگی از ۹۲ درصد آب تشکیل شده است همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک می کند.

همچنین آنها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند.

نوشیدن آب سرد بعد از غذا= سرطان

باور می کنید؟

شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا بسیار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت و روند هضم غذا را کند می کند.

زمانی که این رسوبها با اسید واکنش نشان می دهند و شکسته می شوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب می شوند بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان می شود. بهتر این است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید.