جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

رابطه تغذیه مادران و سرطان سینه در دختران


مادرانی که در حین بارداری ، ماهی و یا غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف می کنند ، امکان بروز سرطان سینه در دخترانشان را حدود ۴۰ درصد کاهش می دهند. تغذیه مادر پیش از حاملگی و هنگام …

مادرانی که در حین بارداری ، ماهی و یا غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف می کنند ، امکان بروز سرطان سینه در دخترانشان را حدود ۴۰ درصد کاهش می دهند. تغذیه مادر پیش از حاملگی و هنگام بارداری ، می تواند در بهزیستی و سلامت نوزاد در سنین مختلف زندگی سهم

بسزایی داشته باشد. بعلاوه اگر در رژیم غذایی دختران در تمام سنین این ماده حیاتی به مقدار لازم و کافی منظور شود ، حدود ۴۰درصد دیگر نیز از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری خواهد شد. اسیدهای چرب امگا ۳ را می توان در ماهی ، لوبیا ، سویا ، تخم کتان و دانه های روغنی مانند پسته ، بادام ، گردو و بادام زمینی یافت.