دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

فلفل دلمه‌ای مانعی برای گرفتگی رگ‌ها


فلفل دلمه‌ای مانعی برای گرفتگی رگ‌ها

فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیک است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی پیشگیری می کند.
فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین Cو A است که آنتی اکسیدان هایی قوی هستند و بر روی …

فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیک است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین Cو A است که آنتی اکسیدان هایی قوی هستند و بر روی رادیکال های آزاد که وی سلول ها اثر تخریبی دارند تاثیر می گذارند. و فلفل دلمه ای رنگی تر (زرد قرمز) حاوی بتاکاروتن بیشتری است.

فلفل دلمه ای به دلیل داشتن ویتامین A به تقویت چشم ها کمک می کند و مصرف منظم این ویتامین تا حد زیادی از بروز شب کوری و آب مروارید پیشگیری می کند.

به غیر از ویتامین A لوتئین و گزانتئن موجود در فلفل دلمه ای نیز درکاهش احتمال بروز آب مروارید چشم نقش دارند که در فلفل دلمه ای به مقدار زیاد وجود دارد.اسیدفولیک (فولات) یکی از ویتامین های گروه B است که باعث کاهش ماده ای به نام هموسیستئین درخون می شود. افزایش بیش از حد این ماده می تواند باعث تخریب رگ های خونی وافزایش احتمال سکته قلبی شود.

فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیک است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.

فیبر موجود در فلفل دلمه ای نیز می تواند کلسترول خون را و حمله های قلبی و سکته را کاهش دهد.

فلفل دلمه ای را می توان به صورت خام درسالاد خرد کردن و بلافاصله بعد از خرد کردن فلفل دلمه ای آن را مصرف کرد زیرا ویتامین C وقتی درمعرض هوا قرار بگیرد (با خرد کردن) از بین می رود.