جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
كشك و بادمجان
مواد لازم:
(برای ۴ نفر)
بادمجان سرخ كرده بدون تخم:
۱ كیلو
پیاز سرخ شده :
۲ قاشق
نعناع داغ:
۲ قاشق
كشك آسیاب شده جوشانده شده (به سفتی ماست كیسه)
زعفران
گردوی آسیاب شده :
۱ استكان
آب
طرز تهیه:
بادمجان سرخ شده و پخته شده را كه اصلا" آب نداشته باشد می كوبیم تا له و كش دار شود(در موقع كوبیدن گوشت كوب را می كشیم) موقع كوبیدن قاشق قاشق كشك را اضافه می كنیم . نعنا داغ و پیاز داغ را اضافه می كنیم ومجدداً می كوبیم. گردوی آسیاب شده را اضافه می كنیم وبعد از آن زعفران را اضافه می كنیم. كشك و بادمجان را بر روی شعله گاز می بریم،چند قل كه خورد شعله را خاموش می كنیم و در ظرف دلخواه می ریزیم . رویش را با نعنا داغ ، پیاز داغ، گردوو كمی كشك كه به آن زعفران زده باشیم تزیین می كنیم .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست