دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ فلفل و گوشت


● مواد لازم
▪ یک قاشق غذاخوری سس مایونز،
▪ یک قاشق غذاخوری سس خردل،
▪ یک تا دو قاشق ترب کوهی،
▪ خمیر ۱۴ سانتیمتری نان،
▪ ۳۰۰ گرم گوشت چر خ کرده سرخ شده با پیاز داغ،
▪ یک چهارم فنجان …

مواد لازم

یک قاشق غذاخوری سس مایونز،

یک قاشق غذاخوری سس خردل،

یک تا دو قاشق ترب کوهی،

خمیر ۱۴ سانتیمتری نان،

۳۰۰ گرم گوشت چر خ کرده سرخ شده با پیاز داغ،

یک چهارم فنجان فلفل قرمز سرخ شده،

۶۰۰ گرم پنیر،

دوفنجان شاهی تازه.

طرز تهیه

سس مایونز و خردل و ترب کوهی را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید و خمیرنان را با یک چاقوی تیز به قطعات مختلف تقسیم کنید و روی آن مخلوط سس، گوشت، پنیر، فلفل قرمز و شاهی را بریزید و گوشه های خمیر را روی هم بیاورید و ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. ساندویچ خوشمزه شما آماده است.