جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

حلوای خرما


حلوای خرما

● مواد لازم:
▪ ۱۵۰ گرم آرد گندم
▪ ۵۰۰ گرم خرما
▪ ۱۲۰ گرم روغن مایع
▪ ۲ قاشق سوپ خوری گلاب
▪ ۱ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
▪ ۱ قاشق سوپ خوری پودر پسته
▪ ۱ قاشق سوپ خوری پودر بادام …

مواد لازم:

۱۵۰ گرم آرد گندم

۵۰۰ گرم خرما

۱۲۰ گرم روغن مایع

۲ قاشق سوپ خوری گلاب

۱ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده

۱ قاشق سوپ خوری پودر پسته

۱ قاشق سوپ خوری پودر بادام

طرز تهیه

آرد را دو بار الک می کنیم و در روغن تفت می دهیم تارنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به آرد می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با گلاب و زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.

نکته۱:

به جای روغن مایع می توان از ۲۰۰ گرم کره استفاده کرد.

نکته۲:

این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.



همچنین مشاهده کنید