چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

چیلی گوشت و لوبیا


۲ قاشق سوپخوری روغن مایع،یك عدد پیاز درشت خرد شده،یك عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط خرد شده،یك عدد فلفل دلمه ای زرد متوسط خرد شده۵۰۰، گرم گوشت چرخ كرده،نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب …

۲ قاشق سوپخوری روغن مایع،یك عدد پیاز درشت خرد شده،یك عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط خرد شده،یك عدد فلفل دلمه ای زرد متوسط خرد شده۵۰۰، گرم گوشت چرخ كرده،نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده،یك قاشق چایخوری دانه زیره۴۵۰، گرم لوبیا قرمز پخته،یك عدد قرص سوپ با طعم گوشت،یك چهارم پیمانه رب گوجه فرنگی،یك چهارم پیمانه آب، ۲۵۰ گرم چیپس ذرت ،نصف پیمانه ماست چكیده،یك قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده

روغن را در تابه ای داغ كنید و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوشت و زیره ها را اضافه كنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شده و برشته شود. لوبیا، رب گوجه فرنگی، آب و قرص سوپ كه خرد كرده اید را اضافه كنید بگذارید با حرارت ملایم چند دقیقه بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. سپس چیپس ذرت را دور ظرف موردنظر برای سرو غذا بچینید و خوراك چیلی را در میان حلقه چیپس بریزید. ماست چكیده را روی خوراك بریزید، گشنیز را روی آن بپاشید و سرو كنید.

سپیده سلیمی