جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

اسپاگتی به شیوه ملل مختلف


اسپاگتی به شیوه ملل مختلف

● اسپاگتی به روش مکزیکی
▪ مواد لازم
- اسپاگتی رشته‌ای=۵۰۰ گرم
- سوسیس=۴ عدد خرد شده
- پیاز ریز شده=۲ عدد
- سیر ریز شده=۴ حبه
- فلفل دلمه سبز=۲ عدد ریزشده
- روغن زیتون=یک‌دوم لیوان
- گوجه …

اسپاگتی به روش مکزیکی

مواد لازم

- اسپاگتی رشته‌ای=۵۰۰ گرم

- سوسیس=۴ عدد خرد شده

- پیاز ریز شده=۲ عدد

- سیر ریز شده=۴ حبه

- فلفل دلمه سبز=۲ عدد ریزشده

- روغن زیتون=یک‌دوم لیوان

- گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=۴ عدد

- رب گوجه فرنگی=۴ قاشق غذاخوری

- آب=۱ لیوان

- قرص عصاره مگی=۱ عدد

- زردچوبه= یک‌دوم قاشق مرباخوری

- پودر فلفل قرمز= یک‌دوم قاشق مرباخوری

- پودر اورگانو=کمی

- نمک=به مقدار لازم

- پنیر پیتزای رنده شده=۱ لیوان

طرز تهیه:

ابتدا درون یک ظرف آب کمی روغن و نمک ریخته می‌جوشانیم، سپس اسپاگتی را به آن اضافه می‌کنیم و تا پخته و نرم شود، سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می‌ریزیم تا رشته‌ها به هم نچسبند و کنار می‌گذاریم تا آب آن کاملا برود.

سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و هر کدام را دو قسمت می‌کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده آن‌گاه سوسیس‌ها در روغن سرخ می‌کنیم. سپس سیر و پیازو فلفل دلمه‌ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می‌زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود ،سپس گوجه فرنگی‌های رنده شده به‌علاوه ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به‌علاوه یک لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می‌کنیم بعد از آن سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، عصاره مگی و زردچوبه و پودر فلفل قرمزو پودر اورگانو و نمک را به آن اضافه کرده و مواد به دست آمده را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می‌جوشانیم تا کمی غلیظ شود.

در آخر اسپاگتی‌ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می‌ریزیم و ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر می‌گذاریم. بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می‌کنیم.

اسپاگتی به طریقه سیسیلی

مواد لازم

- سیب زمینی= ۲۵۰ گرم

- کره= ۲ قاشق سوپخوری

- سیر= ۲ عدد

- گوشت گوسفند= ۱۰۰ گرم

- قارچ= ۱۰۰ گرم

- جعفری ساطوری شده= ۱ قاشق سوپخوری

- ماهی کولی= ۴ عدد

- زیتون سبز= ۱۲ عدد

- پیاز داغ عسلی= ۴۰۰ گرم

- روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری

- پنیر پیتزا= ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمایید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی‌هسته مخلوط کنیدآنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق را روی آن بریزید سپس چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.

اسپاگتی یونانی

مواد لازم

- تخم‌مرغ=۴ عدد

- پنیر پیتزا= ۵۰ گرم‌

- روغن‌ زیتون= ۲ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

- خامه= ۴ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

- اسپاگتی= ۴۰۰ گرم‌

- کالباس= ۱۳۰ گرم‌

- سیر= یک‌ حبه‌

- آب= ۸ پیمانه‌

- نمک‌ و فلفل= به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌:

ابتدا آب‌ را به‌ همراه‌ کمی‌ روغن‌ و نمک‌ روی‌حرارت‌ قرار دهید تا جوش‌ بیاید، پس‌ از آن‌،اسپاگتی‌ را داخل‌ آب‌جوش‌ بریزید و بگذاریدبپزد، توجه‌ داشته‌ باشید هنگامی‌ که‌ اسپاگتی‌ راداخل‌ آبکش‌ می‌ریزید باید کاملا نرم‌ شده‌ باشد.سپس‌ سیر را خرد کرده‌ و در باقی‌مانده‌ روغن‌کمی‌ تفت‌ دهید تا رنگ‌ آن‌ طلایی‌ شود، بعد کالباس‌ را که‌ از قبل‌ خرد کرده‌اید، به‌ مواد اضافه‌کنید و هنگامی‌ که‌ کالباس‌ کاملا سرخ‌ شد، آن‌ را ازروی‌ حرارت‌ بردارید و اسپاگتی‌ آبکش‌ شده‌ را به‌آن‌ اضافه‌ کنید. سپس‌ پنیر را رنده‌ کرده‌ و با تخم‌مرغ‌ و خامه‌ مخلوط کنید و نمک‌ و فلفل‌ را نیزبه‌ آن‌ اضافه‌ کنید و سپس‌ مواد را روی‌ اسپاگتی‌بریزید و ظرف‌ را روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قرار دهید.پس‌ از مدتی‌ اسپاگتی‌ را درون‌ ظرف‌ برگردانید تا تخم‌مرغ‌ها کمی‌ بسته‌ شوند و به‌ اسپاگتی‌ بچسبند. توجه‌ داشته‌ باشید که‌این‌ غذا بیش‌ از حد روی آتش نماند. هنگام‌ سرو کردن‌ این‌ غذا باید آن ‌را درون‌ ظرفی‌ بریزید که‌ کمی‌ گرم‌ باشد.