پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
نگه داری نان
![نگه داری نان](/web/imgs/16/1/p1dca1.jpeg)
چیدن نان های داغ روی هم، کپک زدگی را تسریع، فسادزدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند، بنابراین قبل از سرد شدن کامل نان ها، آن ها را دسته نکنید و نان سرد شده را در پلاستیک در بسته بگذارید. خرید نان مازاد بر نیاز روزانه نیز یکی از دلایل افزایش ضایعات نان است که بهتر است از خرید نان اضافی خودداری کنید. از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذای خود غافل نشوید، مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد و مانع جذب سریع قند و چربی در خون می شود. هنگام خرید نان حتما یک سفره پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید، نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگه داری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود. نان را در یخچال نگه داری نکنید. نگه داری در یخچال بیات شدن نان را نسبت به محیط بیرون افزایش می دهد لذا بهتر است نان را در فریزر به صورت بسته بندی نگه داری کنید.
مهتا موسوی
کارشناس صنایع غذایی
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت سیزدهم دولت چهاردهم پزشکیان دولت علی باقری رهبر انقلاب ترور رئیس جمهور انتخابات
قتل تهران تعطیلی ادارات شهرداری تهران تب دنگی پشه آئدس زلزله تیراندازی پلیس عزاداری محرم شورای شهر تهران سازمان تامین اجتماعی
واردات خودرو خودرو سهام عدالت قیمت دلار قیمت طلا مالیات قیمت خودرو حقوق بازنشستگان اربعین بازنشستگان بازار خودرو سایپا
فرهاد مشیری تلویزیون سینما عاشورا سینمای ایران وزارت ارشاد فیلم دفاع مقدس لیلی رشیدی صداوسیما سینمای جهان بازیگر
محصولات کشاورزی آزمون سراسری ماه فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه ترامپ اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس رئال مادرید نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر یورو 2024 مهدی طارمی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سرعت اینترنت اینترنت تیک تاک ناسا گوگل گرمایش جهانی اپل شیائومی ربات
رژیم غذایی دیابت گرمازدگی کاهش وزن افسردگی صبحانه نوشابه