پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
خورش حبوبات و پوست نارنگی
مواد لازم (برای پنج نفر)
۱۵ گرم پوست نارنگی
۲۵۰ گرم حبوبات پخته
۱۰ میلیلیتر روغن زیتون
سه میلیلیتر روغن کنجد
نصف قاشق چایخوری سس سویا
یک قاشق چایخوری موسیر (خرد شده)
نصف قاشق چایخوری زنجبیل تازه (خرد شده)
نصف قاشق چایخوری فلفل
نصف فنجان آب گوشت
کمی نمک
طرز تهیه
پوست نارنگی را خرد کرده و در ظرفی بریزید. روغن را تا دمای حدود ۱۱۰ درجه سانتیگراد داغ کرده و سپس فلفل، سس سویا، موسیر و زنجبیل را به آن اضافه کنید و یکبار هم بزنید. سپس حبوبات و پوست نارنگی را به آن افزوده و چندبار هم بزنید. آبگوشت را نیز به آن اضافه کرده و در ظرف را بگذارید. ظرف را برای مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کمی غلیظ شود. نمک را به آن اضافه کرده و سه دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید.
ارزش غذایی هر وعده
۵۴۲ کالری
۴۲۸ گرم پروتئین
۲۳۶ گرم چربی
۴۱ گرم شکر
هفت گرم فیبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست