یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ کاهو


سوپ کاهو

مواد لازم برای چهار نفر:
کاهو: یک عدد
پیاز: دو عدد درشت
سیر: ۳ حبه سیب زمینی: یک عدد درشت
فلفل دلمه ای: یک عدد
قرص عصاره مرغ: یک عدد
سبزی (جعفری خرد شده): ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار …

مواد لازم برای چهار نفر:

کاهو: یک عدد

پیاز: دو عدد درشت

سیر: ۳ حبه سیب زمینی: یک عدد درشت

فلفل دلمه ای: یک عدد

قرص عصاره مرغ: یک عدد

سبزی (جعفری خرد شده): ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر کاری: ۲ قاشق غذاخوری

شیر : یک لیوان

سالامی

روش تهیه:

در قدم اول پیاز با زنجبیل تازه(جینجر) و کاری همراه با سیر تازه سرخ شود.

سپس تکه‌های خرد شده کاهو به قابلمه اضافه شود و کاملا تفت داده شود.

بعد از اینکه اطمینان از سرخ شدن کامل کاهو حاصل شد، تکه های فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی اضافه می شود و تفت داده می‌شود.

عصاره مرغ را اضافه می‌کنیم، مخلوط ۱۰ دقیقه به آرامی جوش می‌خورد، قبل از سرو با بلندر میکس شود، نمک، فلفل و چاشنی اضافه می‌شود، و کمی شیر ...

حالا این ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه در مرحله آخر جوش بخورد. این جوش خوردن آخر، از آن جوش خوردن‌هاست. زمانی که سوپ کاهوی لذیذ ما جا افتاده و آماده سرو است.

فوت آشپزی

برای حفظ زیبایی بشقاب مراحل زیر به دقت اجرا شود.

در مرکز بشقاب سالامی گریل شده طعم داده شده با سیر و جعفری قرار می‌گیرد. سوپ از کنار بشقاب به آرامی اضافه می‌شود.