سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

ماکارونی با لوبیا


ماکارونی با لوبیا

● مواد لازم برای تهیه سس
▪ یک بسته پاستای فنری شکل
▪ ۲۰۰ گرم لوبیا سبز
▪ ۸ تا ۱۰ ورق کالباس
▪ ۱۰ عدد پیازچه
▪ ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)
▪ ۳۰۰ گرم نخود
▪ شش قاشق غذاخوری آب گوجه …

مواد لازم برای تهیه سس

یک بسته پاستای فنری شکل

۲۰۰ گرم لوبیا سبز

۸ تا ۱۰ ورق کالباس

۱۰ عدد پیازچه

۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)

۳۰۰ گرم نخود

شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی

دو قاشق غذاخوری سرکه

یک قاشق چای خوری پودر زیره

ی یک قاشق چای خوری پودر گشنیز

دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

در یک ظرف آب جوش و نمک پاستا را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید.

کالباس های بیکن دودی را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید.

پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه ها، گوجه و نخود اضافه کنید.

سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به پاستا اضافه کرده و لوبیاسبز پخته شده و کالباس بیکن دودی را نیز به آنها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید. دقت کنید این سالاد می تواند به هر دو صورت سرد و گرم سرو شود.

سحر پورعباس