یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

سینه مرغ با رویه بادام


سینه مرغ با رویه بادام

● مواد لازم برای ۴نفر:
▪ تخم مرغ درشت: یک عدد
▪ آب: یک قاشق غذاخوری
▪ بادام ریز خرد شده: نصف پیمانه
▪ آرد سوخاری: یک چهارم پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ سینه مرغ بدون پوست و استخوان …

مواد لازم برای ۴نفر:

تخم مرغ درشت:

یک عدد

آب:

یک قاشق غذاخوری

بادام ریز خرد شده:

نصف پیمانه

آرد سوخاری:

یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان کافی

سینه مرغ بدون پوست و استخوان و تکه شده:

۲عدد

آب پرتقال:

نصف پیمانه

آب لیمو:

نصف پیمانه

عسل:

۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار دهید.

تخم مرغ و آب را در کاسه ای هم بزنید.

بادام، آرد سوخاری، نمک و فلفل را در کاسه دیگری مخلوط کنید.

تکه های سینه مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در مخلوط بادام فرو ببرید و روی سینی بچینید.

سینی را در فر قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه سینه مرغ را برگردانید تا کاملا پخته شود.

آب پرتقال، آب لیمو و عسل را جوش آورید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بجوشد تا مقدار آن نصف شود، سپس هنگام سرو روی مرغ بریزید.

ارزش غذایی هریک وعده

کالری:

۳۹۶.۳

چربی:

۱۴.۵

سدیم:

۵۰۷.۶ میلی گرم

کربوهیدرات:

۳۰.۵گرم

شکر:

۲۱.۸ گرم

فیبر غذایی:

۲.۲گرم

پروتئین:

۳۵.۶ گرم