جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
تخته گوشت مناسب برای رشد باکتری
![تخته گوشت مناسب برای رشد باکتری](/web/imgs/16/1/pt3ig1.jpeg)
معمولا در هر آشپزخانه ای از تخته گوشت برای خرد کردن سبزی و گوشت استفاده می شود اما اگر از این وسیله درست استفاده نشود، باکتری های مضر از جمله ایی-کولای و سالمونلا که منجر به مسمومیت غذایی می شود، در تخته گوشت جمع می شود. با رعایت بهداشت به هنگام استفاده از تخته گوشت می توانید سلامت خود و خانواده را تامین کنید.
۱) انتخاب دقیق تخته گوشت: درست است که تخته گوشت چوبی ظاهر قشنگی دارد اما مانند اسفنج پر از منفذ است و باکتری به راحتی در چوب راه پیدا می کند و در حفره ها سطح آن گیر می کند. تخته گوشت های پلاستیکی راحت تر از چوبی تمیز می شود و خطر باقی ماندن باکتری روی سطح آن پس از تمیز کردن کمتر است. شما می توانید هر نوع تخته ای را که تمایل دارید انتخاب کنید به شرطی که بهداشت را رعایت کنید.
۲) داشتن ۲ تخته بهتر است؛ یکی از تخته ها را مخصوص سبزی و دیگری را برای گوشت اختصاص دهید.
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران نماز جمعه دولت چهاردهم پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات ترور ترامپ ظریف علیرضا زاکانی
تهران هواشناسی زلزله فرودگاه سازمان هواشناسی بیمارستان پلیس اربعین وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران سلامت
مایکروسافت واردات خودرو خودرو قیمت خودرو برق اینترنت حقوق بازنشستگان قیمت طلا دولت سیزدهم قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو
کربلا سینما اوشین تلویزیون امام حسین سینمای ایران بازیگر فرهاد مشیری سینمای جهان
دانشگاه تهران پرنده فضا
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جو بایدن غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور نقل و انتقالات لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس علی علیپور سپاهان مهدی طارمی علیرضا بیرانوند
ویندوز اختلال جهانی مرکز ملی فضای مجازی ناسا کامپیوتر سامسونگ مغز عیسی زارع پور موبایل هوش مصنوعی سرعت اینترنت گوگل
رژیم غذایی گرمازدگی چاقی کاهش وزن بارداری گیاهان دارویی افسردگی