چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
تخته گوشت مناسب برای رشد باکتری

معمولا در هر آشپزخانه ای از تخته گوشت برای خرد کردن سبزی و گوشت استفاده می شود اما اگر از این وسیله درست استفاده نشود، باکتری های مضر از جمله ایی-کولای و سالمونلا که منجر به مسمومیت غذایی می شود، در تخته گوشت جمع می شود. با رعایت بهداشت به هنگام استفاده از تخته گوشت می توانید سلامت خود و خانواده را تامین کنید.
۱) انتخاب دقیق تخته گوشت: درست است که تخته گوشت چوبی ظاهر قشنگی دارد اما مانند اسفنج پر از منفذ است و باکتری به راحتی در چوب راه پیدا می کند و در حفره ها سطح آن گیر می کند. تخته گوشت های پلاستیکی راحت تر از چوبی تمیز می شود و خطر باقی ماندن باکتری روی سطح آن پس از تمیز کردن کمتر است. شما می توانید هر نوع تخته ای را که تمایل دارید انتخاب کنید به شرطی که بهداشت را رعایت کنید.
۲) داشتن ۲ تخته بهتر است؛ یکی از تخته ها را مخصوص سبزی و دیگری را برای گوشت اختصاص دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست