جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

تخته گوشت مناسب برای رشد باکتری


تخته گوشت مناسب برای رشد باکتری

معمولا در هر آشپزخانه ای از تخته گوشت برای خرد کردن سبزی و گوشت استفاده می شود اما اگر از این وسیله درست استفاده نشود، باکتری های مضر از جمله ایی-کولای و سالمونلا که منجر به مسمومیت …

معمولا در هر آشپزخانه ای از تخته گوشت برای خرد کردن سبزی و گوشت استفاده می شود اما اگر از این وسیله درست استفاده نشود، باکتری های مضر از جمله ایی-کولای و سالمونلا که منجر به مسمومیت غذایی می شود، در تخته گوشت جمع می شود. با رعایت بهداشت به هنگام استفاده از تخته گوشت می توانید سلامت خود و خانواده را تامین کنید.

۱) انتخاب دقیق تخته گوشت: درست است که تخته گوشت چوبی ظاهر قشنگی دارد اما مانند اسفنج پر از منفذ است و باکتری به راحتی در چوب راه پیدا می کند و در حفره ها سطح آن گیر می کند. تخته گوشت های پلاستیکی راحت تر از چوبی تمیز می شود و خطر باقی ماندن باکتری روی سطح آن پس از تمیز کردن کمتر است. شما می توانید هر نوع تخته ای را که تمایل دارید انتخاب کنید به شرطی که بهداشت را رعایت کنید.

۲) داشتن ۲ تخته بهتر است؛ یکی از تخته ها را مخصوص سبزی و دیگری را برای گوشت اختصاص دهید.