سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

کیک گردویی


کیک گردویی

● طرز تهیه:
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر خوب هم زده تا حجم آن افزایش پیدا کند و سپس آن را با شیر مخلوط کنید و دوباره هم بزنید. در مرحله بعد نیز آرد معمولی که قبلا الک شده و سمولینا را …

طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر خوب هم زده تا حجم آن افزایش پیدا کند و سپس آن را با شیر مخلوط کنید و دوباره هم بزنید. در مرحله بعد نیز آرد معمولی که قبلا الک شده و سمولینا را به مایه اضافه کرده و خوب آنها را با مواد مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت گردد.

بیکینگ‌پودر، وانیل و گردو را به مایه کیک اضافه کنید و آنها را در قالبی که کمی چرب شده است بگذارید. سپس آن را در فر گرم شده قرار دهید. دقت کنید مدت زمان لازم برای پخت این کیک در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد، ۳۰ الی ۴۰ دقیقه می‌‌باشد.

طرز تهیه شربت رِوانی:

این کیک اگر به همراه شربت سرو شود بسیار لذیذتر خواهد بود. برای تهیه شربت؛ شکر، آب و نصف لیمو را با هم مخلوط کرده، ۱۰ دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن روی کیک بریزید تا کاملا به خورد آن برود.

تخم‌مرغ:

چهار عدد

آرد معمولی:

یک و نیم پیمانه

آرد سمولینا:

یک پیمانه

شکر:

یک پیمانه

شیر:

یک پیمانه

گردو خردشده:

نصف پیمانه

وانیل:

قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر:

یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه شربت کیک

شکر:

دو پیمانه

آب:

سه پیمانه

لیمو:

نصف عدد

عباس رحکمن