جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سوپ گوجه فرنگی


سوپ گوجه فرنگی

کره و روغن را روی حرارت کم و در قابلمه ای که به اسید واکنش نشان نمی دهد، گرم کنید، سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

مواد لازم:

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

کره: یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ

سیر له شده: یک حبه

آرد: ۲قاشق غذاخوری

آب مرغ: ۳پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده: ۸۰۰گرم

شکر: یک و نیم قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری

ریحان تازه یا پیازچه: کمی برای تزئین

طرز تهیه:

کره و روغن را روی حرارت کم و در قابلمه ای که به اسید واکنش نشان نمی دهد، گرم کنید، سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا پیاز و سیر کاملا پوشیده شود.

آب مرغ، گوجه فرنگی، شکر

نمک و فلفل

( هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری) را اضافه کنید و در حالی که روی حرارت متوسط قرار دارد، هم بزنید. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت ۴۰دقیقه بپزد.

پس از پخت بگذارید خنک شود، سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا پوره شود.

سوپ را به قابلمه برگردانید و بگذارید گرم شود.

سوپ را در ظرف مناسب بکشید و با ریحان یا پیازچه تزئین کنید.



همچنین مشاهده کنید