دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
گل کلم سرخ شده
مواد لازم
گل کلم:
یک کیلو
تخم مرغ:
۲ عدد
جعفری خرد شده:
۲ قاشق غذاخوری
روغن کانولا:
۲ قاشق غذاخوری
آرد:
۳ قاشق غذاخوری
جو یا جو دو سر خوب آسیاب شده:
۳ قاشق غذاخوری
ماست:
۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:
به مقدار لازم
روغن کافی برای سرخ کردن
گل کلم ها را به اندازه گل های کوچک برش بزنید، بشویید و در آب جوش نمک دار بپزید تا کمی نرم شود. پس از پخت آن را از صافی رد کنید و بگذارید خنک شود. در ظرفی، تخم مرغ، ماست و روغن را هم بزنید و سپس جعفری خرد شده، آرد، جو آسیاب شده، ماست و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. گل کلم ها را در مایه فرو ببرید و در روغن سرخ کنید و با سس یا ماست سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون مهاجرت مدرسه نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید عبدالله ویسی سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب