دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

گل کلم سرخ شده


گل کلم سرخ شده

● مواد لازم
▪ گل کلم: یک کیلو
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ روغن کانولا: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آرد: ۳ قاشق غذاخوری
▪ جو یا جو دو سر خوب آسیاب شده: ۳ قاشق غذاخوری
▪ ماست: ۵ …

مواد لازم

گل کلم:

یک کیلو

تخم مرغ:

۲ عدد

جعفری خرد شده:

۲ قاشق غذاخوری

روغن کانولا:

۲ قاشق غذاخوری

آرد:

۳ قاشق غذاخوری

جو یا جو دو سر خوب آسیاب شده:

۳ قاشق غذاخوری

ماست:

۵ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

روغن کافی برای سرخ کردن

گل کلم ها را به اندازه گل های کوچک برش بزنید، بشویید و در آب جوش نمک دار بپزید تا کمی نرم شود. پس از پخت آن را از صافی رد کنید و بگذارید خنک شود. در ظرفی، تخم مرغ، ماست و روغن را هم بزنید و سپس جعفری خرد شده، آرد، جو آسیاب شده، ماست و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. گل کلم ها را در مایه فرو ببرید و در روغن سرخ کنید و با سس یا ماست سرو کنید.