دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی زبان مخصوص


شیرینی زبان مخصوص

● مواد لازم:
▪ روغن: ۲۵۰ گرم؛
▪ پودر شکر: ۲۵۰ گرم؛
▪ سفیده ی تخم مرغ: ۲۲۵ گرم؛
▪ آرد: ۳۲۵ گرم؛
▪ وانیل: نصف قاشق چایخوری؛
▪ زعفران: نصف قاشق چایخوری.
▪ حرارت فر: ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد؛ …

مواد لازم:

روغن:

۲۵۰ گرم؛

پودر شکر:

۲۵۰ گرم؛

سفیده ی تخم مرغ:

۲۲۵ گرم؛

آرد:

۳۲۵ گرم؛

وانیل:

نصف قاشق چایخوری؛

زعفران:

نصف قاشق چایخوری.

حرارت فر:

۱۷۰ درجه ی سانتی گراد؛

زمان پخت:

۱۰ دقیقه.

طرز تهیه:

آرد و روغن را با هم مخلوط می کنیم و می زنیم تا صاف شود، بعد پودر شکر، سفیده ی تخم مرغ، وانیل و زعفران را با هم مخلوط و به آرد روغن اضافه می کنیم و می زنیم تا صاف شود. خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده و کوچک به صورت موازی داخل حرارت فر ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد و زمان پخت ۱۰ دقیقه در سینی چرب شده می ریزیم.