دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

لیموناد هلو


لیموناد هلو

آب، ۲پیمانه هلو و شکر را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و به مدت ۳دقیقه بپزید.

زمان کلی - ۳ساعت و ۴۲دقیقه

مواد لازم برای ۸نفر:

آب - ۴پیمانه

هلوی خرد شده - ۲پیمانه

شکر - سه چهارم پیمانه

آب لیمو - یک پیمانه (۶لیمو)

یخ - ۴پیمانه

هلوی تقسیم شده به ۸ قسمت - یک عدد

طرز تهیه:

آب، ۲پیمانه هلو و شکر را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و به مدت ۳دقیقه بپزید.

مواد را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در غذاساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس به مدت ۳ساعت در یخچال قرار دهید.

مواد را از صافی رد کنید، آب لیمو را اضافه کنید. در هر لیوان یخ بریزید، لیموناد آماده را نیز در هر لیوان بریزید و با تکه ای از هلو تزئین کنید.

خواص هلو:

نتایج بررسی ها نشان می دهد، لیکوپن و لوتئین در این میوه از بروز تباهی لکه زرد چشم (ماکولا دژنراسیون) و سرطان پیشگیری می کند. علاوه بر آن به طور چشمگیری خطر بروز بیماری قلبی را نیز کاهش می دهد.

ارزش غذایی هر پرس:

کالری ۹۸

چربی ۰.۱ گرم

پروتئین ۰.۵گرم

کربوهیدرات ۲۵.۹گرم

آهن ۰.۱میلی گرم

کلسیم ۴ میلی گرم