یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
سالاد اندونزی
● مواد لازم
کلم سفید
کالباس
شاخه های کرفس
سبزی معطر ( نعناع – تره – ترخان - جعفری )
کشمش پلوئی
نخود فرنگی
هویج
فلفل سبز دلمه ای
نمک و فلفل
سس مایونز
مراحل تهیه:
۱) کلم سفید و کالباس و کرفس و فلفل سبز را ریز یا نگینی خرد نمائید .
۲) هویج را رنده نمائید .
۳) کشمش را شسته و خوب خشک کنید .
۴) سبزی معطر را تمیز بشوئید و سپس خشک کنید و ساطوری خرد کنید .
۵) نخود فرنگی را آبپز کنید و مقداری کمی از نخود فرنگی را برای تزئین بردارید .
۶) همه مواد را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید و سپس سس مایونز را ریخته و خوب مخلوط کنید تا سس به خورد مواد برود .
۷) سالاد را در یک سینی یا یک دیس کشیده و با هویج و نخود فرنگی تزئین نمائید
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران حمید نوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
تهران آموزش و پرورش قتل سیل هواشناسی شهرداری تهران جاده چالوس سیلاب چالوس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس
خودرو همستر کامبت ایران خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار بورس قیمت خودرو یارانه قیمت طلا چین مسکن حقوق بازنشستگان
فضای مجازی دعای عرفه سینمای ایران تلویزیون رسانه ملی دفاع مقدس سینما صدا و سیما روز عرفه سریال سازمان صدا و سیما بازیگر
دانش بنیان
روسیه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه آمریکا اوکراین حزب الله لبنان عراق لبنان یمن
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام باشگاه استقلال
هوش مصنوعی تلگرام ناسا ایلان ماسک گوگل مایکروسافت توییتر اپل سامسونگ تجهیزات پزشکی
کاهش وزن آلزایمر سنگ کلیه پیری فشار خون دیابت زوال عقل