یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

سالاد اندونزی


سالاد اندونزی

‌● مواد لازم
کلم سفید
کالباس
شاخه های کرفس
سبزی معطر ( نعناع – تره – ترخان - جعفری )
کشمش پلوئی
نخود فرنگی
هویج
فلفل سبز دلمه ای
نمک و فلفل
سس مایونز
● مراحل تهیه:
۱) کلم سفید و کالباس …

‌● مواد لازم

کلم سفید

کالباس

شاخه های کرفس

سبزی معطر ( نعناع – تره – ترخان - جعفری )

کشمش پلوئی

نخود فرنگی

هویج

فلفل سبز دلمه ای

نمک و فلفل

سس مایونز

مراحل تهیه:

۱) کلم سفید و کالباس و کرفس و فلفل سبز را ریز یا نگینی خرد نمائید .

۲) هویج را رنده نمائید .

۳) کشمش را شسته و خوب خشک کنید .

۴) سبزی معطر را تمیز بشوئید و سپس خشک کنید و ساطوری خرد کنید .

۵) نخود فرنگی را آبپز کنید و مقداری کمی از نخود فرنگی را برای تزئین بردارید .

۶) همه مواد را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید و سپس سس مایونز را ریخته و خوب مخلوط کنید تا سس به خورد مواد برود .

۷) سالاد را در یک سینی یا یک دیس کشیده و با هویج و نخود فرنگی تزئین نمائید