سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

بروسکتا پیش غذای ایتالیایی


بروسکتا پیش غذای ایتالیایی

نان تست ، روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، ریحان تازه
سیر ، پیازچه ، فلفل و نمک ، پنیر خامه ای یا پنیر موتزارلا
بروسکتا ایتالیایی نام یک پیش‌غذاست که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه میشود.
برای …

نان تست ، روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، ریحان تازه

سیر ، پیازچه ، فلفل و نمک ، پنیر خامه ای یا پنیر موتزارلا

بروسکتا ایتالیایی نام یک پیش‌غذاست که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه میشود.

برای تهیه این پیش غذای سبک و اشتها آور نان ها را تست کرده و روی آنها ‌را سیر کوبیده شده بمالید سپس روی ان روغن زیتون ، فلفل و نمک بریزید ، گوجه ها و پیازچه ها را خرد کنید و بهمراه ریحان و پنیر روی نان ها قرار دهید و پیش غذای خوشمزه تان را سرو نمائید.

نکته : در این پیش غذا میتوانید از مواد دیگری مانند انواع سبزیجات ، انواع حبوبات ، کالباس و … استفاده کنید.