جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
خورش اسفناج و آلو
كدام كدبانوست كه از خواص اسفناج بی اطلاع باشد به ویژه آن در فصل سرد، تازه آن را می توان در هر سبزی فروشی پیدا كرد. بنابراین خودتان را برای تدارك یك وعده غذایی پروپیمان ناهار و یا شام آماده كنید. این بار قرار است خورش اسفناج و آلو بپزیم. لطف كنید چند پیمانه برنج از شب قبل در آب بخیسانید!
این غذا اصلیتی ایرانی دارد و به یك ساعت برای پختن نیاز دارد.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گوشت ماهیچه بدون استخوان( ترجیحاً):
۳۰۰ گرم،
اسفناج:
۷۵۰ گرم، ▪تره: ۲۵۰ گرم،
آلو، ۱۵۰ گرم، روغن:
۱۰۰ گرم،
پیاز سرخ شده:
۲ قاشق سوپخوری،
آبغوره یا آبلیمو:
به مقدار دلخواه، نمك و فلفل نیز به مقدار كافی.
شیوه پخت:
گوشت تكه شده را به همراه پیاز سرخ شده و چهار لیوان آب می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. سپس تره را جداگانه ریز خرد كرده و به همراه اسفناج كه درشت خرد كرده ایم كمی در روغن تفت می دهیم. حال زمان افزودن آلوها رسیده است. دست آخر همه مواد را درون ظرف محتوی گوشت می ریزیم و كمی نمك و فلفل به آن می زنیم و می گذاریم چند جوش بزند و به روغن بیفتد. این خورش را می توان بدون آلو و با آبغوره و یا آبلیمو تهیه كرد. ممكن است خورش اسفناج را بدون تره تدارك دید در این صورت یك كیلو و نیم اسفناج نیاز دارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست