جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
استامبولی با مرغ
مواد لازم:
مرغ=به مقدار لازم
برنج=۱ کیلو
لوبیا سبز=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی=نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را می پزیم. وقتی پخته شده آنرا ریش ریش می کنیم و تمام استخواهای اضافی را جدا می کنیم.سپس آنرا کمی در روغن سرخ می کنیم.کمی رب گوجه را به آن اضافه می کنیم و در آخر لوبیا سبز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بپزد و برنجی که از قبل پخته ایم را در قابلمه ریخته و لای آن را مواد آماده شده می گذاریم و کمی روی آن زعفران حل شده در آبجوش می ریزیم و می گذاریم ۱ تا ۱ و نیم ساعت دم بکشد و با سالاد شیرازی میل فرمایید.
ندا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست