سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

سوپ ورمیشل


● مواد لازم:
▪ گوشت گاو‌ ۱۰۰۰ گرم
▪ پیاز‌ یک عدد
▪ برگ بو ۲ عدد
▪ هویج ‌۱۵۰ گرم
▪ سیب‌زمینی۱۵۰ گرم
▪ ورمیشل ‌۷۵ گرم
● طرز تهیه:
یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را در آب جوش مدت …

مواد لازم:

گوشت گاو‌ ۱۰۰۰ گرم

پیاز‌ یک عدد

برگ بو ۲ عدد

هویج ‌۱۵۰ گرم

سیب‌زمینی۱۵۰ گرم

ورمیشل ‌۷۵ گرم

طرز تهیه:

یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را در آب جوش مدت ۴ الی ۵ ساعت بپزید و پس از اینکه پخته شد، صافش کنید. آنگاه ۱۵۰ گرم هویج در آن بریزید، بگذارید نیم‌پز شود. بعد ۱۵۰ گرم سیب‌زمینی پوست گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید پس از اینکه سوپ پخته شد، آن را در ظرف سوپخوری بکشید و گوشت پخته آن را به قطعات نسبتا درشت قیمه کرده با یک پیاز کوچک در ۱۵۰ گرم کره سرخ کنید و چهار عدد تخم‌مرغ را زده و قدری فلفل و نمک روی آن بریزید و برای افزودن طعم آن یک قاشق جعفری ریز کرده هم بپاشید، به مجرد اینکه تخم‌مرغ بسته شد، آن را هم زده در ظرفی ریخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بیاورید.