دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

کیک دارچین و سیب


کیک دارچین و سیب

● مواد لازم:
▪ آرد: یک و یک چهارم پیمانه
▪ شکر: نصف پیمانه
▪ ماست غلیظ: یک چهارم پیمانه
▪ کره: یک چهارم پیمانه
▪ شیر: یک سوم پیمانه
▪ تخم مرغ: ۲عدد
▪ بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری
▪ نمک: …

مواد لازم:

آرد:

یک و یک چهارم پیمانه

شکر:

نصف پیمانه

ماست غلیظ:

یک چهارم پیمانه

کره:

یک چهارم پیمانه

شیر:

یک سوم پیمانه

تخم مرغ:

۲عدد

بکینگ پودر:

۲قاشق مرباخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

سیب خرد شده:

یک پیمانه

پودر دارچین:

نصف قاشق مرباخوری.روی کیک

آرد:

یک سوم پیمانه

شکر (ترجیحا قهوه ای):

یک سوم پیمانه

کره:

یک چهارم پیمانه

پودر دارچین:

یک چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. مواد کیک را به جز سیب در ظرفی مخلوط کنید و سپس سیب را به آن اضافه کنید و در قالب مناسب بریزید. یک سوم پیمانه آرد و یک سوم پیمانه دارچین و شکر را مخلوط کنید و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خرده نان دربیاید و روی مایه کیک بپاشید. قالب را به مدت ۲۸تا ۳۰دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.