چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

برش کدو با پنیر و سبزی


برش کدو با پنیر و سبزی

● مواد لازم:
▪ کدو سبز: ۳ عدد
▪ روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ پنیر فتا: ۴۰ گرم
▪ برگ های تازه و خرد شده جعفری: یک قاشق غذاخوری
▪ آب لیمو: نصف قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

کدو سبز:

۳ عدد

روغن زیتون:

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان کافی

پنیر فتا:

۴۰ گرم

برگ های تازه و خرد شده جعفری:

یک قاشق غذاخوری

آب لیمو:

نصف قاشق مرباخوری

برگ اسفناج:

۲ لیوان

برگ ریحان:

یک سوم لیوان

طرز تهیه:

کدوها را خوب بشویید و سپس آن ها را برش طولی دهید، هر ۲ طرف تکه های کدو را به روغن زیتون و نمک و فلفل آغشته کنید.

کدوها را به مدت ۴ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا دو طرف آن کمی نرم شود.

در ظرفی پنیر فتا، جعفری و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.

برش های کدو را با کمی مخلوط پنیر، برگ اسفناج و ریحان پر و لوله کرده و سرو کنید.