دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

کیک صبحانه


کیک صبحانه

تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و پس از افزودن هر تخم مرغ، مواد را هم بزنید.

مواد لازم:

آرد: یک پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

کره نرم: ۱۱۵ گرم

شکر: نصف پیمانه

تخم مرغ: ۳عدد

وانیل: کمی

زعفران: کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ظرف چهار گوش مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.

آرد و بکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید.

کره و شکر را هم بزنید تا سبک و پفکی شود.

تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و پس از افزودن هر تخم مرغ، مواد را هم بزنید.

وانیل و کمی زعفران را اضافه کنید.

آرد را اضافه و خوب مخلوط کنید.

مواد را در ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

کیک را از داخل فر دربیاورید و بگذارید خنک شود.

کیک را به تکه های یک سانتی متری برش بزنید و روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۵۰درجه سانتی گراد دوباره در فر بگذارید. برش ها را برگردانید و ۱۵ دقیقه دیگر نیز بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا طلایی و ترد شود.

برش های کیک را روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا خنک شود.