چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
جنگ روانی, افسانه یا حقیقت
آیا نگرانیهایی که پیرامون استفاده نظامی از نیروهای فراروانی انسانها وجود دارد، بیپایه و اساساند و یا حقیقت دارند؟
جنگ روانی، داستان جدید و مختص امروز نیست. با بررسی تاریخ جنگها پیمیبریم که از نیروهای فوقطبیعی، علیالخصوص سحر وجادو، برای پیشیگرفتن از دشمن در جنگها به وفور استفاده میشده است.
نمونه بارز و شناسایی شده آن، هیتلر در جنگ جهانی دوم است که از جادوگران کمک میگرفت و یا سردمداران انگلیس که از ستاره شناسان و افراد دارای توانایی فراروانی استفاده میکردند.
آنچه مسلم است قابلیتها و توانمندیهای فراروانی در انسانها وجود دارد، این موضوع بارها و بارها توسط دانشمندان و محققین در زمینه فراروانشناسی به اثبات رسیده؛ اما چگونگی و در کدام مسیر به کارگرفتن این توانمندیهاست که از اهمیت ویژهای برخوردار است. واقعیت این است که امروزه بسیاری از این نیروها به ابزاری جهت تهدید امنیت جوامع بشری تبدیل شدهاند.
طی قرن گذشته، تحقیقات و مطالعات فراوانی درباره قابلیتهای باطنی و نیروهای ذهنی-روانی انسان و به کارگیری آنها در جهت مقاصد نظامی و سیاسی به عمل آمده، این تحقیقات به خصوص در کشورهای شوروی سابق و آمریکا و )در دهههای اخیر( اسرائیل انجام شده است. نتایج حاصله، از امکان استفاده وسیع این نیروها در جنبههای مختلف خبر میدهند.
●جنگ روانی چیست؟
اصطلاح "جنگ روانی" در ابتدا به مجموعه "عملیات روانی" اطلاق میشد که در جنگها با مقاصدی همچون تضعیف روحیه سربازان به کار میرفت. تضعیف روحیه و گمراه نمودن مردم کشور درگیر جنگ، نیرنگهای تبلیغاتی برای حفظ برتری در جبهه، گسترش شایعات برای ایجاد ترس و... همگی انواعی از عملیات روانی است که طراحی میشد و میشود.
اما در چند دهه اخیر عبارت جنگ روانی در مفهومی خاص و به معنای استفاده از قابلیتهای فراروانی یا باطنی انسان، به کار میرود. از این رو میتوان این نوع جنگها را "جنگ فراروانی" نیز نامید. جنگ فراروانی در حوزههای گوناگونی مانند جاسوسی و کسب اطلاعات از طرق غیرمعمول اتفاق میافتد. در حال حاضر شناخته شدهترین روش جاسوسی در آمریکا و اسرائیل، روش "مشاهده از راه دور"(۱) است که خود متشکل از چندین پدیده مانند روشنبینی، تجربه خروج از بدن، تله پاتی و خواندن فکر، تأثیرگذاری بر ذهن و انتقال فکر میباشد.
همچنین استفاده از "سلاحهای سایکوترونیک"(۲) نیز در جنگ فراروانی مرسوم شده است. سلاح سایکوترونیک یا همان انرژی روانی-الکترونیکی، سلاحی است که با نیت و قصد خاصی از انرژی روانی شخص عامل اشباع شده و قادر است که از راه دور بر هدف مورد نظر تأثیر گذاشته و موجب اختلال عملکرد و یا نابودی آن شود. امروزه امکان به کارگیری توانمندیهای فراروانی انسان در هر گونه تعارض و برخوردی و در حوزههای متفاوتی مانند سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و...وجود دارد. باید دانست که تأثیرات جنگ روانی با استفاده از نیروهای فراروانی میتواند به مراتب مهیبتر و هولناکتر از ابزار و تسلیحات نظامی شناخته شده باشد.
در یک مصاحبهای از "اینگو سوان"(۳)، یکی از موفقترین افراد سایکیک در روش مشاهده از راه دور، سوال شد: "آیا شخصاً فکر میکنید که مبارزات جنگ بعدی در سطوح سایکیک و نظامی صورتپذیرد؟"، "سوان" پاسخ داد: "فکر میکنم هم اینک در مراحل پیشرفتهای از این جنگ قرار داریم"... او هم چنین توضیح داد که جنگ هستهای دیگری ممکن نیست...حمله هستهای یکی از کشورها باعث نابودی همه چیز خواهد شد چرا که اقدامات تلافیجویانه در پی خواهد داشت. از این رو قدرتهای نظامی میبایست روشهای جنگی جدیدی را ابداع کنند و یکی از این روشها کنترل ذهن است که مستقیماً به قابلیتهای فراروانی (PSI) ختم میشود...
پینوشت:
۱- Remote Viewing
۲- Psychotronic
او پس از تجربیات و مهارتهای فراوانی که در روش مشاهده از راه دور بدست آورد، مراحل مختلفی را برای مشاهده از راه دور طراحی کرد۳- Ingo Swann
و بر آن اساس این روش را آموزش داد.
منبع :
وایت، جان؛ روشهای جنگ روانی -۱،اخبار و تحقیقات در پرده؛ ترجمه فرهاد کاظمی، نشر حم، تهران، ۱۳۸۲.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست