دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

آشنایی مختصر با روش های تشخیص فساد میکروبی گوشت مرغ


۱) روش های فیزیکی :
الف – میکروکالریمتری
ب – فلوسیتومتری
ج – اندازه گیری مقاومت الکتریکی
۲) روش های شیمیایی :
الف – رادیو متری
ب – PCR
ج – ارزیابی آدنوزین تری فسفات
د – ردیابی DNA
ه – بقایای لیزسلولی …

۱) روش های فیزیکی :

الف – میکروکالریمتری

ب – فلوسیتومتری

ج – اندازه گیری مقاومت الکتریکی

۲) روش های شیمیایی :

الف – رادیو متری

ب – PCR

ج – ارزیابی آدنوزین تری فسفات

د – ردیابی DNA

ه – بقایای لیزسلولی برای تعیین توکسین

و – اندازه گیری نوکلئاز ناپایدار در برابر حرارت

۳) روش های ایمن شناسی :

الف – پادتن درخشان ( FA )

ب - ارزیابی توسط مواد نشاندار

ج - الایزا

د - HI