چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

لقمه‌های کوچک سیب‌زمینی


لقمه‌های کوچک سیب‌زمینی

● مواد لازم
▪ ۸۵۰ گرم سیب‌زمینی
▪ دو عددزرده تخم‌مرغ
▪ یک فنجان‌ونیم آرد
▪ کمی نمک
▪ مقداری ریحان، رب‌گوجه، پودر سیر، نمک و فلفل، یک عدد پیاز خرد شده
● طرز تهیه
ابتدا سیب‌زمینی‌ها …

مواد لازم

۸۵۰ گرم سیب‌زمینی

دو عددزرده تخم‌مرغ

یک فنجان‌ونیم آرد

کمی نمک

مقداری ریحان، رب‌گوجه، پودر سیر، نمک و فلفل، یک عدد پیاز خرد شده

طرز تهیه

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با پوست شسته و در قابلمه پر از آب قرار دهید تا پخته شوند، سپس آنها را پوست گرفته و به آرامی رنده کنید. سیب‌زمینی‌های رنده شده را در ظرف بزرگی ریخته و سپس آرد و تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و بخوبی چنگ بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را به صورت لوله‌ای در آورده و سپس در ابعاد و مربع‌های کوچک برش دهید و وسط آن را با انگشت سبابه به داخل فشار دهید. مخلوط را برای یک ساعت درون فریزر قرار دهید، سپس مقداری نمک را به آب اضافه کرده و پس از به جوش آمدن، لقمه‌های فریزری شده را در آب جوش قرار دهید تا برای سه دقیقه بپزد. سپس در تابه‌ای کوچک پیازهای خرد شده را سرخ کرده و رب گوجه و ریحان خرد شده را با پودر سیر به آن اضافه کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید. از این مخلوط روی لقمه‌های کوچک ریخته و سرو کنید.

صفیه جولان