چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
لقمههای کوچک سیبزمینی
مواد لازم
۸۵۰ گرم سیبزمینی
دو عددزرده تخممرغ
یک فنجانونیم آرد
کمی نمک
مقداری ریحان، ربگوجه، پودر سیر، نمک و فلفل، یک عدد پیاز خرد شده
طرز تهیه
ابتدا سیبزمینیها را با پوست شسته و در قابلمه پر از آب قرار دهید تا پخته شوند، سپس آنها را پوست گرفته و به آرامی رنده کنید. سیبزمینیهای رنده شده را در ظرف بزرگی ریخته و سپس آرد و تخممرغ را به آن اضافه کرده و بخوبی چنگ بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را به صورت لولهای در آورده و سپس در ابعاد و مربعهای کوچک برش دهید و وسط آن را با انگشت سبابه به داخل فشار دهید. مخلوط را برای یک ساعت درون فریزر قرار دهید، سپس مقداری نمک را به آب اضافه کرده و پس از به جوش آمدن، لقمههای فریزری شده را در آب جوش قرار دهید تا برای سه دقیقه بپزد. سپس در تابهای کوچک پیازهای خرد شده را سرخ کرده و رب گوجه و ریحان خرد شده را با پودر سیر به آن اضافه کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید. از این مخلوط روی لقمههای کوچک ریخته و سرو کنید.
صفیه جولان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست