دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک شیر داغ


کیک شیر داغ

● مواد لازم:
▪ تخم مرغ: ۴عدد
▪ شکر: ۲فنجان
▪ وانیل: کمی
▪ آرد: ۲و یک چهارم پیمانه
▪ بکینگ پودر: ۲و یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ شیر: یک و یک چهارم پیمانه
▪ کره: ۱۰قاشق غذاخوری

● طرز تهیه:
در …

مواد لازم:

تخم مرغ:

۴عدد

شکر:

۲فنجان

وانیل:

کمی

آرد:

۲و یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر:

۲و یک چهارم قاشق مرباخوری

شیر:

یک و یک چهارم پیمانه

کره:

۱۰قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی تخم مرغ ها را هم بزنید تا غلیظ شود. شکر را کم کم اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد پفکی و سبک شود. وانیل را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را کم کم به مواد بیفزایید و به آهستگی بزنید تا نرم و یک دست شود. در ظرف دیگری شیر و کره را داغ کنید تا کره ذوب شود. سپس آن را به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود. مایه کیک را در قالب مناسب چرب شده بریزید و با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت در فر که از قبل روشن شده قرار دهید. کیک را پس از پخت و کمی سرد شدن، روی سینی پنجره ای قرار دهید.