چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
دلمه بادمجان
مواد لازم:
بادمجان درشت پنج عدد
گوشت چرخ کرده سیصد و پنجاه گرم
برنج یک لیوان
لپه یک استکان
گوجه فرنگی دو عدد
پیاز سرخ کرده سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای دلمه بادمجان بهتر است از بادمجان های قلمی ولی کمی درشت استفاده کنید. بادمجان های چاق دلمه ای زبر هستند و خیلی خوشمزه نمی شوند.
قسمت بالای بادمجان ها را می گیریم و داخل بادمجان ها را خالی می کنیم.
گوشت را با پیاز سرخ شده تف می دهیم و سپس لپه را که قبلن پخته ایم و برنج را که خیس کرده ایم به آن اضافه می کنیم و نمک و زردچوبه و رب با یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. ( در این مرحله برنج را مثل دمی به مواد اضافه می کنیم تا کمی پخته شود ولی خیلی نرم نشود)
بادمجان ها را با مایه دلمه پر می کنیم. در قابلمه مقداری از مواد داخل بادمجان را که خالی کردیم می ریزم و گوجه فرنگی ها را خورد کرده داخل آن می ریزم و با دو قاشق غذاخوری روغن کمی سرخ می کنیم. سپس بادمجان های پر شده را داخل قابلمه می چینیم و نصف لیوان آب ریخته و با حرارت ملایم می پزیم.
وقتی دلمه پخته شد و آب دلمه کاملن خشک شد کمی روغن داغ کرده روی دلمه ها می دهیم و آن را در ظرف می کشیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست