شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
مواد لازم
پیاز خلال شده 550 گرم
سس بشامل رقیق 1 لیوان
آب مرغ 1 لیتر
پنیر پیتزا رنده شده 150 گرم
روغن مایع 50 گرم
آب لیمو 2 قاشق
سس سویا 2 قاشق
برگ بو 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
نان تست مکعبی به دلخواه
طرز تهیه: در یک قابلمه نسوز و نچسب، پیازهای خلال شده را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس سس سویا و نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید و با پیاز تفت دهید. حالا آب مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد.
برگ بو ها را از قابلمه خارج کنید و 2 قاشق آبلیمو اضافه کنید. پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید. در نهایت می توانید این سوپ غلیظ و خوشمزه را با تکه های نان تست سرخ شده یا نان سوخاری میل کنید و لذت ببرید.
نکته: در مرحله اضافه کردن بشامل ممکن است به دلیل وجود آرد در سس، سوپ سر برود، پس حرارت را مدام کنترل کنید.
برای: 4 نفر
حاضر است در : 40 دقیقه
وعده: پیش غذا, سحری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست