شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی


طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

در مطلب زیر طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی را ذکر کرده ایم. در ادامه بخوانید:

مواد لازم

پیاز خلال شده 550 گرم

سس بشامل رقیق 1 لیوان

آب مرغ 1 لیتر

پنیر پیتزا رنده شده 150 گرم

روغن مایع 50 گرم

آب لیمو 2 قاشق

سس سویا 2 قاشق

برگ بو 2 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

نان تست مکعبی به دلخواه

طرز تهیه: در یک قابلمه نسوز و نچسب، پیازهای خلال شده را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس سس سویا و نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید و با پیاز تفت دهید. حالا آب مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد.

برگ بو ها را از قابلمه خارج کنید و 2 قاشق آبلیمو اضافه کنید. پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید. در نهایت می توانید این سوپ غلیظ و خوشمزه را با تکه های نان تست سرخ شده یا نان سوخاری میل کنید و لذت ببرید.

نکته: در مرحله اضافه کردن بشامل ممکن است به دلیل وجود آرد در سس، سوپ سر برود، پس حرارت را مدام کنترل کنید.

برای: 4 نفر

حاضر است در : 40 دقیقه

وعده: پیش غذا, سحری