شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
کله جوشک ( کلک سوز، کله جوش )
مواد لازم:
پیاز:
یک عدد
پونه با نعناع خشک:
یک قاشق غذاخوری
دوغ، کشک یا ماست چکیده :
به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه:
به میزان لازم
طرز تهیه:
این غذا، نوعی غذای ساده و خوشمزه ایی هست که پیشینه آن به استان چهارمحال بختیاری می رسه البته تهرانی های اصیل هم ادعا دارند که این غذا اصلیتش مال تهران هست.
ابتدا پیاز رادر روغن تفت میدهند و پس از اینکه پیاز طلایی شد، نعناع یا پونه خشک را به آن اضافه می کنیم و کمی هم آن را تفت می دهیم.سپس کم کم دوغ، کشک یا ماست را به آن اضافه میکنند. معمولا به تعداد هر نفر یک لیتر دوغ استفاده میشود. سپس کمیفلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنند و میجوشانند.
زمانی که غلیظ و سبز رنگ شد، با نان محلی یا نان سنگک و سبری خوردن تازه آنرا میخورند.این غذا هنوز هم بیشتر در مناطق گرمسیری در فصل بهار توسط عشایر مصرف میشود. البته تهرانی ها توی کله جوش گردو آسیاب شده هم می ریزند .
وقتی پیاز طلایی شد گردو را به آن اضافه می کنند تا اصلاحا روغن بیندازد . بعد نعناع و دوغ و مواد دیگر را به آن اضافه می کنند.
سید محسن علوی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
چین سیستان و بلوچستان دولت انتخابات شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی حسن روحانی جنگ دولت سیزدهم نیکا شاکرمی مجلس رهبر انقلاب
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران آتش سوزی هلال احمر سازمان هواشناسی روز معلم پلیس فضای مجازی
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا تورم مسکن بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بازار خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو ارز
صدا و سیما بی بی سی مهران غفوریان تلویزیون ساواک صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران مسعود اسکویی دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
اپل ناسا صاعقه گوگل اینستاگرام عکاسی تلفن همراه
کبد چرب فشار خون چای