چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
نان شیرینی شکلاتی
مواد لازم:
آرد:
۱ کیلو؛
مایۀ خمیر:
۲۰ گرم؛
بهبود دهنده:
۵ گرم؛
نمک:
۱۰ گرم؛
شکر:
۱۵۰ گرم؛
آب:
۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم؛
روغن:
۵۰ گرم؛
شکلات چیپسی مقاوم به حرارت:
به میزان لازم.
طرز تهیه:
ابتدا آرد، مایۀ خمر و بهبود دهنده را با هم مخلوط کنید.
سپس نمک و شکر را در نصف مقدار آب حل کرده و به مخلوط اولیه اضافه کنید و بقیۀ آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر تشکیل شود. بعد از آماده شدن خمیر، روغن را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
مدت ورز دادن خمیر ۷ تا ۸ دقیقه است، پس از ورز دادن، ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید. سپس خمیر را چانه گیری کنید؛ قسمت ها (چانه ها ۴۰ گرمی) بعد به چانه ها ۵ دقیقه استراحت دهید و سپس آن ها را رول کنید و رول ها را کمی با دست پهن کنید.
روی سطح تمیزی شکلات های چیپسی را پهن کنید و نوار خمیری را روی آن قرار دهید طوری که دانه های شکلات به یک طرف خمیر بچسبد.
سپس خمیر را به صورت صدف بپیچید به شکلی که دانه های شکلات در وسط نان قرار گیرند. سپس به خمیرهای پیچیده استراحت دهید تا حجمشان دو و نیم برابر شود.
خمیرها را داخل فری با دمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجۀ سانتی گراد ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست