چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

چند نکته در زمینه تشخیص بیماری آنفلوانزای پرندگان


۱- سواپ کلواک یا نای از پرنده های زنده یا تلف شده جزء نمونه های رایج جهت تشخیص بیماری می باشد.
۲- نمونه ها باید در محیط ترانسپورت استریل که حاوی آنتی بیوتیک با سطوح بالا می باشند …

۱- سواپ کلواک یا نای از پرنده های زنده یا تلف شده جزء نمونه های رایج جهت تشخیص بیماری می باشد.

۲- نمونه ها باید در محیط ترانسپورت استریل که حاوی آنتی بیوتیک با سطوح بالا می باشند ، حمل گردد.

۳- بافت ها جهت تشخیص در لوله ها یا کیسه های پلاستیکی حمل گردند.

۴- اگر نمونه ها ظرف ۴۸ ساعت مورد آزمایش قرار می گیرند می توان آنها را در درجه حرارت ۴ درجه سانتی گراد نگهداری نمود و بیشتر از این مدت ، درجه حرارت ۷۰ – درجه سانتی گراد لازم می باشد.

۵- بافت ها باید بصورت سوسپانسیون ۵ – ۱۰ درصد در محیط ترانسپورت در بیایند و با سانتریوفوژ سرعت پایین تخلیص گردند.

Disease of poultry , ۲۰۰۲ , saif