دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شکلات گردویی


شکلات گردویی

● مواد لازم:
▪ ۱ لیوان شکر
▪ ۳ لیوان شیر،
▪ نصف لیوان گردو (بیشتر هم شد اشکالی ندارد)،
▪ گلاب،
▪ مقداری وانیل،
▪ کاکائو در صورت تمایل برای رنگ دادن.
● طرز تهیه:
شیر و شکر را به جوش آورده …

مواد لازم:

۱ لیوان شکر

۳ لیوان شیر،

نصف لیوان گردو (بیشتر هم شد اشکالی ندارد)،

گلاب،

مقداری وانیل،

کاکائو در صورت تمایل برای رنگ دادن.

طرز تهیه:

شیر و شکر را به جوش آورده در حرارت ملایم هم می زنیم تا به اندازه فرنی غلیظ شود سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده هم می زنیم، گلاب و وانیل را هم اضافه کرده هم می زنیم آنقدر که (مانند رب باید تف دهیم) پاق پاق کند هم می زنیم برای اینکه ببینم رسیده یا نه پیش دستی را چرب کرده کمی از مایع را داخل پیش دستی می ریزیم اگر از ظرف جدا نشد نرسیده اگر جدا شد رسیده و یا در مقداری آب سرد کمی از مایع را ریخته اگر همدیگر را گرفت و پاشیده نشد رسیده در غیر این صورت هنوز نرسیده تخت تف می دهیم بعد از آماده شدن در سینی چرب شده پهن کرده و بعد از اندکی سرد شدن با چاقو به شکل لوزی یا مربع می بریم و می توانید رویش را برای تزئین مغز پسته نیم کوب یا پودر نارگیل بریزید. نوش جان!