دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
شکلات گردویی
مواد لازم:
۱ لیوان شکر
۳ لیوان شیر،
نصف لیوان گردو (بیشتر هم شد اشکالی ندارد)،
گلاب،
مقداری وانیل،
کاکائو در صورت تمایل برای رنگ دادن.
طرز تهیه:
شیر و شکر را به جوش آورده در حرارت ملایم هم می زنیم تا به اندازه فرنی غلیظ شود سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده هم می زنیم، گلاب و وانیل را هم اضافه کرده هم می زنیم آنقدر که (مانند رب باید تف دهیم) پاق پاق کند هم می زنیم برای اینکه ببینم رسیده یا نه پیش دستی را چرب کرده کمی از مایع را داخل پیش دستی می ریزیم اگر از ظرف جدا نشد نرسیده اگر جدا شد رسیده و یا در مقداری آب سرد کمی از مایع را ریخته اگر همدیگر را گرفت و پاشیده نشد رسیده در غیر این صورت هنوز نرسیده تخت تف می دهیم بعد از آماده شدن در سینی چرب شده پهن کرده و بعد از اندکی سرد شدن با چاقو به شکل لوزی یا مربع می بریم و می توانید رویش را برای تزئین مغز پسته نیم کوب یا پودر نارگیل بریزید. نوش جان!
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون مهاجرت مدرسه نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید عبدالله ویسی سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب