پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
شکلات گردویی
مواد لازم:
۱ لیوان شکر
۳ لیوان شیر،
نصف لیوان گردو (بیشتر هم شد اشکالی ندارد)،
گلاب،
مقداری وانیل،
کاکائو در صورت تمایل برای رنگ دادن.
طرز تهیه:
شیر و شکر را به جوش آورده در حرارت ملایم هم می زنیم تا به اندازه فرنی غلیظ شود سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده هم می زنیم، گلاب و وانیل را هم اضافه کرده هم می زنیم آنقدر که (مانند رب باید تف دهیم) پاق پاق کند هم می زنیم برای اینکه ببینم رسیده یا نه پیش دستی را چرب کرده کمی از مایع را داخل پیش دستی می ریزیم اگر از ظرف جدا نشد نرسیده اگر جدا شد رسیده و یا در مقداری آب سرد کمی از مایع را ریخته اگر همدیگر را گرفت و پاشیده نشد رسیده در غیر این صورت هنوز نرسیده تخت تف می دهیم بعد از آماده شدن در سینی چرب شده پهن کرده و بعد از اندکی سرد شدن با چاقو به شکل لوزی یا مربع می بریم و می توانید رویش را برای تزئین مغز پسته نیم کوب یا پودر نارگیل بریزید. نوش جان!
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست