شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
دال عدس
مواد لازم:
عدس قرمز=دو پیمانه
پیاز بزرگ =یک عدد
سیر=دو قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی =۲قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط= ۲عدد
لیمو عمانی =دو عدد
ادویه= یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز= یک قاشق غذاخوری
روغن= یک قاشق غذاخوری
تمر هندی به دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده طلایی رنگ که شد سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس رب فلفل ادویه لیمو عمانی و سیب زمینی وعدس را همه با هم اضافه کرده و حرارت کاملا ملایم کرده تا با بخار بپزد هر از چند گاهی هم مواد را زیر ورو کرده تا به ته دیگ نچسبد زیرا عدس قرمز فورا به دیگ می چسبد بعد از اینکه آب انداخت آب تمر و آب را به میزان لازم اضافه کرده ونمک را نیز اضافه میکنیم و می گذاریم مواد کاملا پخته شوند وقتی غذای ما جا افتاد زیر آنرا خاموش می کنیم و با گوشت کوب دال عدس را می کوبیم ( به خاطر سیب زمینی موجود در ان باید کاملا له شود
این غذا را می توان با ترشی هم صرف کرد نوش جانتان
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی
تب دنگی تهران پشه آئدس هواشناسی قتل گرمای هوا وزارت بهداشت شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس شهر تهران سلامت
دولت سیزدهم قیمت خودرو واردات خودرو برق خودرو مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مسکن
عاشورا فضای مجازی سینمای ایران کربلا تلویزیون امام حسین (ع) سینما امام حسین اوشین موسیقی تئاتر مهران مدیری
فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه اسرائیل فلسطین یمن آمریکا جو بایدن روسیه ترامپ چین جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور علیرضا بیرانوند
اینترنت امنیت سایبری ویندوز سامسونگ ناسا گوگل موبایل مریخ هوش مصنوعی عیسی زارع پور سرعت اینترنت
سلامت روان چاقی کاهش وزن افسردگی