چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

۱۰ نکته برای دستیابی به آسودگی خاطر


۱۰ نکته برای دستیابی به آسودگی خاطر

۱) همیشه ۱۰ دقیقه زودتر حرکت کنید: به هر جایی که می خواهید بروید، ۱۰ دقیقه زودتر حرکت کنید. با این کار نه مجبورید عجله کنید و نه دچار فشار عصبی می شوید، به علاوه اگر همه چیز خوب پیش …

۱) همیشه ۱۰ دقیقه زودتر حرکت کنید: به هر جایی که می خواهید بروید، ۱۰ دقیقه زودتر حرکت کنید. با این کار نه مجبورید عجله کنید و نه دچار فشار عصبی می شوید، به علاوه اگر همه چیز خوب پیش برود، با ۱۰ دقیقه زودتر رسیدن، فرصت خوبی برای استراحت قبل از شروع کار بعدی خواهید داشت.

۲) شما یک انسان هستید: برای کامل بودن تلاش کنید اما از همانی که هستید هم راضی باشید تا احساس آرامش بیشتری داشته باشید.

۳) به سکوت گوش کنید: سکوت عصاره آرامش است و باید بدانید که با زور نمی توان آن را ایجاد کرد. اگر به سکوت گوش دهید آن را در جاهایی می یابید که انتظارش را ندارید پس به تنها چیزی که نیاز دارید، کمی تمرکز است.

۴) وانمود کنید امروز یک روز تعطیل است: فکر کنید که هر روز، روز تعطیل است. هر روز کار کوچکی انجام دهید تا این حس را در شما به وجود آورد. آن وقت خواهید دید که چه طور نگرانی ها کم رنگ تر خواهند شد.

۵) نگرانی هایتان را بنویسید: چیزهایی که باعث نگرانی شما می شوند، یکی یکی روی کاغذ یاد داشت کنید. حتما تعجب می کنید اگر ببینید که با همین کار کوچک چه قدر از نگرانی های شما کم می شود.پس از یاد داشت مشکلات خود، باید احتمال وقوع آن ها را بازنگری کنید که در ۹۰ درصد مواقع این احتمال بعید به نظر می رسد.

۶) لحظات زیبا را ثبت کنید: لحظه های زیبای زندگی تان را بنویسید، از آن ها عکس بگیرید و یا آن را در یارانه خود ضبط کنید سپس بیشتر وقت ها آن را به یاد بیاورید، لذت ببرید و یادآوری این لحظات را با کارهای روزانه خود بیامیزید.

۷) کارتان را مهم جلوه دهید: این خود شما هستید که کاری را پر زحمت، اما کم اهمیت و کار دیگری را مهم و راحت می بینید. کار خود را مهم بدانید و از رضایتی که با انجام آن در خود ایجاد می کنید، به آرامش برسید.

۸) سقف دهانتان را فشار دهید: به طور معمول افرادی که دچار هیجان هستند، عضلات فک و دهانشان منقبض می شود به گفته روان شناسان برای رهایی از این فشار می توان سقف دهان و پشت دندان های جلویی را با زبان فشار داد.

۹) نگرانی هایتان را در گنجه بگذارید: هر شب، قبل از این که به رختخواب بروید، درباره نحوه نگهداری نگرانی هایتان فکر کنید.

می توانید آن ها را در یک پاکت نامه بگذارید و یا در دفتر خاطرات بنویسید و سپس آن را در گنجه ای بگذارید و فراموشش کنید. با این کار اگر این نگرانی ها تا صبح حل نشوند، حتما از آن ها کاسته خواهد شد.

۱۰) بهانه ای برای خندیدن: به دنبال مسائلی باشید که باعث خنده شما می شوند و در غیر این صورت، خودتان خنده و شادی ایجاد کنید و با دوستان و اطرافیانتان بخندید.