جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

پارفی شکلات و نان


پارفی شکلات و نان

● مواد لازم برای ۶نفر
- شکلات تلخ و شیرین خرد شده- ۲۳۰گرم
- قهوه دم شده- نصف پیمانه
- شکر- ۲قاشق غذاخوری
- نان سفید بدون کناره و به شکل مکعب ریزشده- ۶پیمانه
- خامه غلیظ- یک و نیم پیمانه
- …

مواد لازم برای ۶نفر

- شکلات تلخ و شیرین خرد شده- ۲۳۰گرم

- قهوه دم شده- نصف پیمانه

- شکر- ۲قاشق غذاخوری

- نان سفید بدون کناره و به شکل مکعب ریزشده- ۶پیمانه

- خامه غلیظ- یک و نیم پیمانه

- بادام تفت داده و خرد شده- یک پیمانه

طرز تهیه:

شکلات را به صورت بن ماری ذوب کنید و مرتب هم بزنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. قهوه را با شکر مخلوط و تکه های نان را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵دقیقه کمی خیس بخورد. کمی از نان را در ظرف های دسر بریزید؛ کمی شکلات ذوب شده و سپس دوباره نان، شکلات و روی آن خامه و بادام بریزید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. بهتر است این دسر پس از آماده شدن سرو بشود زیرا شکلات آن هنوز کمی شل است.