پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

مارمالاد پرتقال


مارمالاد پرتقال

مواد لازم:
پرتقال: ۴ عدد،
شکر: ۵/۱ پیمانه،
ورقه ژلاتین: ۲ عدد
آب: به میزان لازم.

طرز تهیه:
پرتقال‌ها را پوست کنده و پره‌پره کنید. حالا پره‌ها را نیز پوست کنده و مغز آنها را به دقت جدا …

مواد لازم:

پرتقال: ۴ عدد،

شکر: ۵/۱ پیمانه،

ورقه ژلاتین: ۲ عدد

آب: به میزان لازم.

طرز تهیه:

پرتقال‌ها را پوست کنده و پره‌پره کنید. حالا پره‌ها را نیز پوست کنده و مغز آنها را به دقت جدا کنید. مغز پرتقال‌های پوست‌کنده را درون مخلوط‌کن ریخته و کاملا له کنید. پرتقال‌های له‌شده را روی شعله تند گاز قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید. یادتان باشد باید مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد. ورقه‌های ژلاتین را درون یک کاسه آب ولرم خیس کنید و وقتی پرتقال‌ها قوام آمد، ژلاتین را به مواد درون ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از یک دقیقه مارمالاد حاضر است. آن را از روی شعله بردارید و بعد از این‌که کمی سرد شد درون ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.