پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
آردهای تیره از پروتئین زیادی برخوردار هستند
آردهای تیره از نظر میزان پروتئین در سطح بالاتری نسبت به آردهای روشن قرار دارند، در حالی كه كیفیت قابلیت پخت آنها به مراقبت پایین تر از آردهای روشن است،
ماده اولیه اصلی در تولید فرآورده های. صنایع نانوایی و پخت است، انواع مختلف آرد كه در نوع گندم، نوع عملیات آسیابانی، تركیب شیمیایی، درصد استخراج و كیفیت، تفاوت های اساسی دارند، هر یك برای مصارف خاصی در نظر گرفته می شوند.
خواص نانوایی یك آرد به كمیت و كیفیت پروتئین های آن بستگی دارد. هرچه درجه استخراج آرد پایین تر باشد، میزان پروتئین آن كمتر است كه با افزایش درجه استخراج آرد، كیفیت پروتئین یا به عبارت دیگر كیفیت پخت نیز كاهش می یابد.
همچنین آردهایی مانند سبوس گرفته كه از لایه های خارجی تر استحصال می شوند، هنگام عمل آوری و فرم دادن، آسان تر پاره می شود به همین دلیل این نوع آردها را اصطلاحا آرد دارای گلوتن ضعیف می نامند.
آردهایی كه از مغز دانه گندم گرفته می شوند در مقابل كشش از خود مقاومت نشان داده و از نظر قابلیت پخت و خواص گلوتن قوی بوده و این آردها از نظر كیفیت، قوی تر از آردهای لایه های خارجی گندم هستند. به همین علت نقش انتخاب نوع آرد برای هر یك از محصولات بیش از پیش مشخص می شود.
نوشته شده Administrator
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست