شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیتزا رولی


طرز تهیه پیتزا رولی

پیتزا رولی یکه نوع روش پخت پیتزا به روش ایتالیایی است.

پیتزا رولی یکه نوع روش پخت پیتزا به روش ایتالیای هست

مواد لازم

- خمیر پیتزا

- ۱۰۰ گرم کالباس خشک گوشت گاو

- ۶ برش پنیر پروسس فیلا فیلا

- ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد

- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

- ۱ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

طرز تهیه

مرحله ۱

فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه گرم می کنیم

مرحله ۲

خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم ، خمیر را رول می کنیم

مرحله ۳

روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود

مرحله ۴

به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می توانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید . در تهیه این پیتزا می توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می توانید استفاده کنید نوش جان

خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )

برشهای پنیر ،کالباس گوشت را روی خمیر می چینیم

فلفل دلمه ای ها را خرد کرده و روی آنها می ریزیم

خمیر را رول می کنیم ، روی خمیر را روغن زیتون می مالیم و ادویه ایتالیایی می پاشیم

به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش می دهیم