شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
اصول آماده کردن حبوبات
حبو بات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید . بعد آب آنرا کاملا خالی کرده و در کیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری کنید . با این روش تهیه و پختن...
آماده کردن حبوبات
اگر همیشه حبوبات را به صورت خیس کرده در فریزر داشته باشید وقت زیادی برای پختن نمی برند و خوب میپزند و لعاب دار میشوند . حبوبات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید . بعد آب آنرا کاملا خالی کرده و در کیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری کنید .
با این روش تهیه و پختن آش و قورمه سبزی و حتی عدسی و لوبیا گرم بسیار آسان و سریع خواهد بود ( البته اگر مواد دیگرتان هم آماده باشد ) و غذای شما بسیار خوشمزه و لعابدار خواهد شد و هیچگاه نیاز به اضافه کردن آرد به خورش یا خوراک یا آش نخواهید داشت .
هیچگاه فبل از پختن حبوبات به آنها نمک نزنید چون دیر پز میشوند.
بخاطر داشته باشید :
یکی از دلایل جا نیافتادن آش ها یا خورش ها خوب نپختن حبوبات آن است . اگر با این روش حبوبات را آماده و نگهداری کنید کمتر به ناراحتی گوارشی دچار میشوید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات 1403 انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران مسعود پزشکیان ریاست جمهوری سعید جلیلی قالیباف علیرضا زاکانی ستاد انتخابات کشور
پلیس بارش باران ورزش هواشناسی زلزله سازمان هواشناسی سیل قتل سوادکوه فضای مجازی سیلاب محیط زیست
قیمت خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار حقوق بازنشستگان خودرو قیمت طلا دلار قیمت سکه بازار خودرو مسکن نهضت ملی مسکن طلا
رامبد جوان تلویزیون سینمای ایران جوکر رسانه ملی تئاتر دفاع مقدس
آلزایمر ماهواره
جو بایدن دونالد ترامپ روسیه رژیم صهیونیستی آمریکا ترکیه فلسطین غزه لبنان جنگ غزه چین اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس رئال مادرید تیم ملی فوتبال ایران کریستیانو رونالدو لیگ برتر جام ملت های اروپا بازی جواد نکونام
اینترنت هوش مصنوعی فیبر نوری تلگرام بوگاتی عیسی زارع پور فناوری همراه اول
فشار خون سرطان ویتامین کاهش وزن دیابت گرمازدگی سازمان بهداشت جهانی